Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, МЕДИКА НАРЕЧЕН Хотел Нареченски бани, почивка в Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, Хотели в Нареченски бани
Абонаментни планове
Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, МЕДИКА НАРЕЧЕН Хотел Нареченски бани, почивка в Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, Хотели в Нареченски бани
 Почивка на море. Почивка на море Почивка на море.
 Почивка на планина. Почивка на планина Почивка на планина.
 Бизнес туризъм. Бизнес туризъм Бизнес туризъм.
 Културен туризъм. Културен туризъм Културен туризъм.
 Хотели и къщи. Харесай във facebook Хотели и къщи.

Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Нареченски бани

Информация и Резервации


Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Нареченски бани. Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН
Адрес за Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Нареченски бани: Нареченски бани, ул. Христо Ботев 1
Phones за Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Нареченски бани: 033422234, 033423342
GSM за Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Нареченски бани: 0886861000

Описание


Балнеокомплекс Медика - Наречен е разположен в едно от най - красивите кътчета на Родопите.

Климатът, лековитата минерална вода, изобилстваща в региона и извършваните процедури са предпоставка за една незабравима почивка, която ще Ви предложат в Балнеокомплекс Медика - Наречен.

Комплексът разполага с четиридесет и две луксозно обзаведени помещения, от които три апартамента, двадесет и седем двойни стаи и дванадесет двойни стаи със спални.

Балнеокомплексът предлага и допълнителни услуги, включващи охраняем външен паркинг и стълбищен робот за инвалидни колички.

Красивата природа и чудотворното въздействие на минералната вода привличат много посетители в Балнеокомплекс Медика - Наречен.

Балнеологията е дял от медицината, който се занимава с лечението на заболявания чрез влиянието на минералната вода и процедурите, свързани с нея.

Медицинският център Медика Експерт към балнеохотел Медика - Наречен работи с водещи специалисти в областта на физиотерапията и умело съчетава лечебните свойства на минералните води и природата със съвременните постижения на медицината. 

Центърът разполага с добре оборудвани лекарски кабинети, манипулационна, както и зали за физиотерапия и лечебна физкултура.

С всеки пациент се провежда индивидуална, комплексна, лечебно - оздравителна програма, включващамедицински прегледи, апаратна физиотерапия и комплекс от упражнения, провеждани от специалист кинезитерапевт.

Многофункционалната конферентна зала, която е с капацитет петдесет места е оборудвана с мултимeдиен екран, озвучаване, флипчарт и безжичен интернет. В нея могат да се организирт ипровеждат семинари, конференции, работни срещи, обучения на персонал и продуктови презентации.

Посетителите на балнеокомплекс Медика - Наречен могат да се възползват от многофункционален басейнов сектор с топла вода за индивидуална и групова подводна гимнастика, джакузи и хидромасажни дюзи.

Сектор Водолечение, се намира в индивидуална зала на медицинския център. На разположение на гостите са хидромасажни вани за подводно - струев масаж, извършван от квалифициран екип, перлени вани, вани за минерални бани, както и калолечение.

Основното предимство на балнеокомплекс Медика - Наречен е голямото разнообразие от лечебни процедури, които се предлагат в медицинския център към хотела, включващи електролечение, магнитотерапия, лазертерапия, фонофореза и инхалационно лечение, назначени при предварителния лекарски преглед, който се извършва в сектора по физиотерапия, разположен на втория етаж от масивната пететажна сграда.

На Ваше разположение са : 

Финландска сауна.

Турска баня.

Парна баня.

Условия в стаята


Баня / тоалетна, Изглед, Интернет, Кабелна тв, Мини-бар, Телевизор

Условия в хотела


Конферентна зала, Лятна градина, Медицински услуги, Минерални бани, Паркинг, Парна баня, Ресторант

Тематично съдържание: Хотели и къщи, Хотели в Южен централен регион, Къщи и хотели в Нареченски бани, Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН, Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, МЕДИКА НАРЕЧЕН Хотел Нареченски бани, почивка в Хотел МЕДИКА НАРЕЧЕН Нареченски бани, Хотели в Нареченски бани